top of page

Hääkuvaus Ani ja James Villa Smeds - Vantaa

Kaunis ulkovihkiminen tapahtui Villa Smedsin upeissa maisemissa ja sää todella suosi. Oli juuri sopivan pilvistä, mutta valoisaa. Erikoismainintana upeat maisemat ja potrettipaikat Villa Smedsin maalaismaisemissa. Upea sisääntulo ja rustiikkinen juhlapaikka. Myös menevää musiikkia bändin osalta, solistina Upea naislaulaja Kati Vaarasuo. Ensimmäistä kertaa sain kuvata myös häissä, jossa koirilla oli suuri rooli. Fanni ja Vipsu, ihanat westiet, sulostuttivat juhlapaikalla mm. metsästämällä saippuakuplia :D Häät olivat Walesiläis-suomalaiset, joten sai tutustua mahtaviin Walesiläisiin hääperinteisiin ja iso osa päivän tapahtumista suoritettiin englannin kielellä. Onnea vielä kerran Ani ja James, myös ihanat westiet Fanni ja Vipsu <3

Happily ever after <3

bottom of page