top of page

Vastuullisempaa kuva- ja videotuotantoa

Vastuullisuus sen monessa merkityksessä on minulle aina ollut henk. koht. elämässä vahvoja arvoja, joten on vain luontevaa, että ne uivat myös yritykseni ohjaaviksi tekijöiksi. Sivuillani on Vastuullisempaa kuva- ja videotuotantoa -välilehti. Miksi näin? Vastuullisempaa -sanana on erikoinen valinta. Pyrin tällä siihen, että vastuullisuus ei ole absoluuttinen olotila, vaan maailma ympärillämme muuttuu, tekemisemme muuttuu ja sitä mukaa me opitaan jatkuvasti uusia vastuullisempi keinoja toimia. Kukaan, siis ei kukaan ole ikinä valmis vastuullisuudessa. Siihen toki pitää pyrkiä pitkällä aikavälillä, että pyrimme tavoittelemaan 100% vastuullisuutta, mutta juuri kun meinaamme sen tavoittaa tulee uusia kohdemaaleja tai maali siirtyy kauemmaksi.


Koska minäkään en ole 100% valmis, käyn jatkuvasti keskustelua vastuullisuudesta ja opiskelen jatkuvasti lisää miten voin olla vastuullisempi kaikilta osin sekä yksilönä, että yrittäjänä.


Mikäli siis päädyt blogiini tutkistelemaan vastuullisuus teemaa sivuiltani ja herää kysymyksiä mitä en ehkä ole ottanut huomioon tai olisi antaa palautetta, niin otan sitä ilomielin vastaan: info@satumali.com.
Comments


bottom of page