top of page

Case Visit Kotka-Hamina

Sain n. vuosi sitten toimeksiannon lähteä Kotkan seudulle kuvaamaan Visit Kotka-Haminalle videota ja stilliä. Matkailua, hemmottelua, actionia, luontoa ja jouluteemaa. Oli sopivasti satanut lunta maa täyteen ja sitä satoi lisää kuin pieniä timanttihippuja. Pakkasasteitakin riitti -20-23 asteen välillä, joten lämmin vaatetus ja lämmin juotava oli aina mukana. Dronen akkujakin lämmiteltiin paidan alla :DVirolahden bunkkerimuseo oli ilmiömäinen. Mua ei ole koskaan sodat tai historia varsinaisesti kiinnostanut, mutta täällä tarinat ja todellisuus kävi enemmän konkreettisemmaksi ja näki mitä siviilitkin ovat rakentaneet sodan keskellä suojellakseen omaa maataan. Upea salpalinja oli vaikuttava.
Kävimme toki myös Valkmusan suolla. Pakkasta oli näppärät -23 astetta. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Upea sää suolla samoamiselle.Strömforsin ruukin joulu on must nähtävä. Siellä oli paljon eläimiä, jouluherkkuja, paljon käsitöitä ja joulun tunnelmaa.Loviisa on myös joulun aikaan, miksei muulloinkin tutustumisen arvoinen. Ensinnäkin isot suosittelut Loviisan kappelin maukkaalle brunssille.

Siellä riitti ihailtavaa niin taiteen, koristeiden, sisustuksen kuin herkkujenkin puolesta kaiken ikäisille.


Loviisassa on peristeisesti joulutori ja vanhat, tunnelmalliset joulukodit joihin vierailijat pääsevät ihailemaan joulukoteja ja tutustumaan talon asukkaisiin. Tämä oli ehkä mieleenpainuvin joulun osalta. Ihmiset oikeasti päästivät koteihinsa tutustumaan!
Keisarin kosket oli elämys pakkasilla. Joki pauhusi ja joen pinnalla höyry tanssi upeasti.Kävimme toki ihailemassa myös Suomen suurinta lipputankoa, joka on 100 metriä korkea. Oli vaikuttava näky.
Haminan torilla oli paljon kojuja, valoja ja käsitöitä. Viihdykettä unohtamatta. Joululauluja lavalla tuon tuosta. Viihdykettä oli niin lapsille kuin aikuisille.
Kuvasimme muutaman videonkin matkalla


Action henkinenJouluinen videoIhana keikka ja puhumattakaan työryhmästä ja söpöimmistä malleista kenen kanssa sain työskennellä <3


Kiitos Visit Kotka-Hamina

Comments


bottom of page