top of page

Joulua kuvien muodossa

Tällä kertaa minulla jäi lähettämättä joulukortit, kuten myös jäi tekemättä jouluinen potretti yhdessä perheen kanssa. Mutta jaan parin päivän fiiliksiä kuvina meidän perheen joulusta. Rakastan joulua, olen siis jouluihminen. Ruoka on parasta, jos se tehdään leivinuunissa ja kaikki on itsetehtyä. Rakastan myös koristelua, sisustusta ja pieniä yksityiskohtia. Tässä muutamia kuvia maailmas parhaimmasta paikasta eli kodista joulun aikaan.

Eilen tein siivousta makkarissa, laitoin hyasinteille maljat ja ehdin vielä miettiä ensivuoden tavoitteita valokuvauksen osalta.

Aattona kun heräsimme, laitettiin riisipuuro tulille. Sytytettiin kynttilät ja lapset alkoivat katsomaan lastenohjelmia joulukalenterin avauksen jälkeen. Ihana rauhallinen aamu ja kaikki kotona ja kellään ei kiire mihinkään! Vihdoin <3

Katoin pydän pellavalla, sammalilla, kanervalla ja kuivakukilla. Luonnosta löytyy paljon koristeita. Manteli pääsi myös puurokattilaan. Tottakai paljon kynttilöitä <3

Puuro on valmis. Tervetuloa riisipuurolle. Kuka nappaa mantelin tänä vuonna?

Isoveli nappasi mantelin! Mitä toivot?

Minä toivoin ettei kukaan riitelisi, kun pojista isompi kirjoitti tontulle toivelappuja. Hän sanoi, ettei sellaista voi toivoa. No toivoin seuraavaksi rakkautta. Hän lähti pois ja tuhahti. Ei ollut äidistä apua lahjojen toivomiseen :D

Ihanaa joulua, älkää riidelkö ja muistakaa rakastaa toisianne. Ne ovat nyt siinä <3

bottom of page