top of page

Suvi ja Jussi, Wanha Bäckby - Vantaa

Morsiamen

hääpuku: Ronald Joyce

hiukset: Marianna Grandell

meikki: Hanna Kallio

kukat: Wanha Bäckby

kengät: Paradox London Pink

korvikset: Glitter

Molempien sormukset: Laatukoru

Sulhasen puku: CC Collection Corneliani

Ihana, silloin tuleva morsian Suvi laittoi viestiä n. puoli vuotta ennen hääpäivää ja kyseli olisinko vapaana kyseisenä päivänä. Epähuomiossa, aamun unihiekat silmissäni vastasin ensin että olen varattu ja keräsin jo listan upeista kollegoista hänelle, ketkä olisivat vapaana. Sitten tarkistin vielä kerran, että katsoin päivän oikein ja huomasin, että olin varattuna tuolle samaisen viikon lauantaille, mutta Suvin ja Jussin päivä olikin perjantai. Yleensä hääpäivät osuvat juuri lauantaille niin mieli teki tepposia ja oletin päivän heti olevan heinäkuun lauantai. No laitoin Suville pahoitteluni, että hutiloin ja että olenkin käytettävissä tuona perjantaina. Pääsimme näin yhteiseen ymmärrykseen lopulta, että olen heidän kuvaajansa ja olin siitä haltioissani.

Heidän päiväänsä vietettiin 20.7.2018 perjantaina. Sää oli aivan upean aurinkoinen ja lämmin. Itseasiassa silloin oli Suomessa ne kuumat hellepäivät, että vaikka olin varautunut kylmälaukullisella jääkylmää vettä, limua ja smoothieta mukanani, sain lievan lämpöhalvauksen, josta onneksi selvittiin nopealla reagoinnilla ja kylmällä vedellä jota kaadoin suoraan sanottuna paidan sisään, että viilenin nopeasti :D

Mutta mennään itse päivään. Suvi vietti kaasojen kanssa edeltävän yön Clarion hotellissa Vantaalla ja valmistautuminen alkoi aamulla ystävien ympäröimänä.

Ja Jussi valmistautui bestmaniensä kanssa kotona Espoossa.

Vihkiminen oli Vantaalla Pyhän Laurin kirkossa.

Suvin sanoin: ”Jännitys ehti kasvaa todella suureksi ennen kirkkoon astumista. Se hetki kun kävelin kohti alttaria, tuntui niin epätodellisen hienolta ja sai meidät molemmat liikuttumaan. Vihkitilaisuus oli kokonaisuudessaan todella herkkä ja kaunis. Duo Enna & Evi esitti Miten ja Miksi sekä Romanssi kappaleet, jotka kosketti kaikkia.

”Vihkimisen jälkeen fiilis oli ihan uskomaton! Kilistelimme Jussin kanssa lasit kuohuvaa...

...ja menimme otattamaan hääpotretteja, kun vieraat siirtyivät edeltä juhlapaikalle Wanha Bäckbyyn.

Vieraille oli kuvauksemme aikana tarjolla muun muassa cocktailpaloja ja juotavaa sekä ohjelmanumerona photo booth. Juhlapaikka oli upea jo itsessään, joten olimme koristelleet sen hillitysti kukilla sekä kultaisen, valkoisen ja roosan sävyillä.”

"Iltaan sisältyi hyvää ruokaa, leikkejä ja puheita – erityisesti minua kosketti kaunis ja tunteikas puhe, jonka Jussi piti minulle." Suvi kirjoittaa.

Musiikista huolehti uskomaton bilebändi Millie Jean, joka viihdytti juhlaväkeä puoleen yöhön asti. Meillä kaikilla oli todella hauskaa ja hyvä fiilis. Loppuillasta vedettiin Jussin kanssa pieni lauluesityskin bändin säestyksellä.

Tunnelma oli rento ja rakkauden täyteinen. Sääkin lopulta suosi meitä juhlan ajan, vaikka aamulla satelikin. Päivä oli kaiken kaikkiaan todella onnistunut ja meidän näköinen!" Suvi summaa

Kiitos Suvi ja Jussi, että sain olla ikuistamassa päiväänne <3 Päivä oli upea!