Lotta ja Joonas, Klippan - Helsinki

Hääpaikka: Ravintola Saaristo, Klippan

Lotan puku: Pronovias Taciana

Lotan kengät: Jimmy Choo

Lotan meikki: Inka Manninen

Lotan hiukset: Aino Rossi

Joonaksen puku: Volt, Tiger of Sweden ja Eton

Joonaksen kengät: Dolce & Gabbana

Catering: Ravintola Saaristo

Lotan ja Joonaksen upeaa päivää vietettiin 5.8.2017 aloittaen päivä Lotan ja Joonaksen asunnolla Helsingin keskustassa. Lotta, kaasot ja meikkaajat olivat täydessä tohinassa jo, kun menin paikalle. Lotta ei ollut säästellyt pieniä yksityiskohtia koristeluita, aamutakkeja ja aamutossuja myöten kaikille. Valmistautuminen oli rentoa, herskyvää ja iloista naurua täynnä, eikä jännityksestä ollut tietoakaan.

Lotta otti minuun yhteyttä jo 1,5 vuotta ennen hääpäivää, kun heille päivämäärä oli selvä. Hän halusi ehdottomasti minut kuvaajaksi, joka on aina kuvaajana maailman ihaninta kuulla <3 Tunnen Lotan entuudestaan työkaverina vuosien takaa Stockmannilta. Lotta on itsekin valokuvaaja ja bloggaaja. Hänen Lifestyle tyylistä blogiaan voi lukea täältä Life of Lotta -blogista.

Häämeikki on Inka Mannisen käsialaa

Aamuskumpat valmistautumisen keskellä. Korkkia yritettiin avata muutaman ihmisen toimesta. Lähtihän se!!!

Ja taitava kaaso nappasi sen kiinni :D

Yksi kaasoista nouti kukat ja oli toki kaunis kimppu, mutta kolme-neljä kertaa liian pieni, kuin mitä morsian oli tilannut.

Neuvokas kaaso soitti kukkakauppaan ja pyysi kimppua korjattavan. Olen jonkin verran kukkia tehnyt ja näin kuvan minkä avulla morsian oli tilannut kimpun kauppiaalta ja tämä ei siis vastannut lainkaan sitä mitä kuvassa oli. Lähdimme heti yhden kaasoista kanssa kukkakauppaan, onneksi se oli lähellä ja saimme floristin lisäämään kukkia kimppuun, jotta siitä tuli edes lähelle niin runsas kuin tilatussa kuvassa oli. Tämä oli ainoa epäkohta päivässä, mutta morsian suoriutui siitä mallikkaasti ja valmistautuminen jatkui normaalisti.

Hiusten vuoro. Ihana Aino laittoi myös morsiamen kampauksen. Ainon blogia pääsee lukemaan tästä http://uino.indiedays.com/.

Lotta ja Joonas oli kirjoittanut toisilleen kirjeet, jotka luettiin ennen alttarille menoa. Kirjeiden luku tuli vidoitiin, joka on nähtävissä täällä. Se sai meidät kaikki herkistymään. Miten ihanat kirjeet. Jokainen nainen haluaisi kerran elämässään sellaisen rakkauskirjeen <3

"...edelleen, kun joka aamu mä saan herätä sun vierestä ja joka kerta kun mä nään sut, mä ajattelen vaan WAU!"

Lotan häätuoksuksi valikoitui Yves Saint Laurentin Black Opium

Klassiset Chanelin korvikset

Lotan sormus oli teetetty Kultaseppä Andreasenilla Tampereelta

Hääpuku Pronoviaksen Taciana

Jimmy Choot