top of page

Lotta ja Joonas, Klippan - Helsinki

Hääpaikka: Ravintola Saaristo, Klippan

Lotan puku: Pronovias Taciana

Lotan kengät: Jimmy Choo

Lotan meikki: Inka Manninen

Lotan hiukset: Aino Rossi

Joonaksen puku: Volt, Tiger of Sweden ja Eton

Joonaksen kengät: Dolce & Gabbana

Catering: Ravintola Saaristo

Lotan ja Joonaksen upeaa päivää vietettiin 5.8.2017 aloittaen päivä Lotan ja Joonaksen asunnolla Helsingin keskustassa. Lotta, kaasot ja meikkaajat olivat täydessä tohinassa jo, kun menin paikalle. Lotta ei ollut säästellyt pieniä yksityiskohtia koristeluita, aamutakkeja ja aamutossuja myöten kaikille. Valmistautuminen oli rentoa, herskyvää ja iloista naurua täynnä, eikä jännityksestä ollut tietoakaan.

Lotta otti minuun yhteyttä jo 1,5 vuotta ennen hääpäivää, kun heille päivämäärä oli selvä. Hän halusi ehdottomasti minut kuvaajaksi, joka on aina kuvaajana maailman ihaninta kuulla <3 Tunnen Lotan entuudestaan työkaverina vuosien takaa Stockmannilta. Lotta on itsekin valokuvaaja ja bloggaaja. Hänen Lifestyle tyylistä blogiaan voi lukea täältä Life of Lotta -blogista.

Häämeikki on Inka Mannisen käsialaa

Aamuskumpat valmistautumisen keskellä. Korkkia yritettiin avata muutaman ihmisen toimesta. Lähtihän se!!!

Ja taitava kaaso nappasi sen kiinni :D

Yksi kaasoista nouti kukat ja oli toki kaunis kimppu, mutta kolme-neljä kertaa liian pieni, kuin mitä morsian oli tilannut.

Neuvokas kaaso soitti kukkakauppaan ja pyysi kimppua korjattavan. Olen jonkin verran kukkia tehnyt ja näin kuvan minkä avulla morsian oli tilannut kimpun kauppiaalta ja tämä ei siis vastannut lainkaan sitä mitä kuvassa oli. Lähdimme heti yhden kaasoista kanssa kukkakauppaan, onneksi se oli lähellä ja saimme floristin lisäämään kukkia kimppuun, jotta siitä tuli edes lähelle niin runsas kuin tilatussa kuvassa oli. Tämä oli ainoa epäkohta päivässä, mutta morsian suoriutui siitä mallikkaasti ja valmistautuminen jatkui normaalisti.

Hiusten vuoro. Ihana Aino laittoi myös morsiamen kampauksen. Ainon blogia pääsee lukemaan tästä http://uino.indiedays.com/.

Lotta ja Joonas oli kirjoittanut toisilleen kirjeet, jotka luettiin ennen alttarille menoa. Kirjeiden luku tuli vidoitiin, joka on nähtävissä täällä. Se sai meidät kaikki herkistymään. Miten ihanat kirjeet. Jokainen nainen haluaisi kerran elämässään sellaisen rakkauskirjeen <3

"...edelleen, kun joka aamu mä saan herätä sun vierestä ja joka kerta kun mä nään sut, mä ajattelen vaan WAU!"

Lotan häätuoksuksi valikoitui Yves Saint Laurentin Black Opium

Klassiset Chanelin korvikset

Lotan sormus oli teetetty Kultaseppä Andreasenilla Tampereelta

Hääpuku Pronoviaksen Taciana

Jimmy Choot

Kaikki valmiina lähtöön. Vielä moursiuspuku päälle!

Lotan ilme, kun puvun sai päälle. Just tätä tunnetta varmasti kaikki tuntevat the pukua pukiessaan <3

Upea puku, aivan Lotan näköinen.

Sitten matkaan kirkolle. "Ainiin, alushame jäi..." Matkaan Johanneksen kirkolle.

Alttarilla tavataan <3

Joonaksen ilmeet, nyt en kestä <3

Sormusten siunaus

And we did <3

Hääautona Land Rover, Sport Car Centeriltä

Matka jatkui Observatoriolle potrettikuvauksiin

Sitten matka jatkui satamaan, jossa lautta odotti hääparia

Matkaan Klippanille

Onnittelumaljat terassilla. Onnea ihanat <3

Ihania yksityiskohtia taas kattauksesta lähtien

Klippan on upea, valkoinen ja valoisa paikka juhlien järjestämiseen. Iso, iso suositus!

Ja aivan mieletön menu!

Ohjelmassa kenkäleikkiä, aina yhtä hauskaa :D

Puheet on aina parasta antia. Vaikka en hääpareja yleensä tunne paljoa ennen päivää, niin puheiden aikana aina tulee myös itselle jossain kohtaa onnenkyyneleet, mutta myös herskyvä nauru. Niin tälläkin kertaa. Mahtavia puheita, ilmeitä ja tunteita <3

Nämä tunteet <3

Puheiden ja ohjelmien välissä oli hetki aikaa käydä ehostautumassa ja hengittämässä. Klippanin yläkerta tarjoaa siihen ihanat tilat, jonne morsian ja kaaso pääsi hetkeksi aikaa hengähtämään.

Takaisin juhliin

Lisäohjelmaa, sulhasen polttarivideo. Rakastan tuota Klippanin erilaista tilaa. Ruokailun ihanat ikkunat merelle ja valkoiset seinät. Kun taas tässä tanssilattiatilassa aivan mielettömän upea korkea tila ja puinen katto.

Hääkakkuna Lotta ja Joonas halusi Cupcake kakun. Red Velvet cupcakes oli itselleni uusi tuttavuus. En yleensä ole cupcakesien ystävä, mutta nämä oli todella herkullisia. Cupcaket oli valmistettu kustomoidusti Brooklyn Cafessa Lotan ja Joonaksen toiveiden mukaan.

Lotta oli järkännyt kakunleikkaukseen pienen yllätyksen. Lotan sanoin:

-Mieheni kuiskasi minulle "Me ei varmaan polkasta?", vastasin "No ei todellakaan, eikö se oo aika lame?". Kakku leikattiin ja niin mä polkasin perään. A girl has to have her own fun.

Go Lotta :D

First dance

Bileet jatkuu... Viimeiset kuvat ulkona ennen lähtöä.

Onnea ihanat Lotta ja Joonas, päivä oli ikimuistoinen ja puheet päivän aikana jäi vahvasti munkin sydämeen <3

bottom of page