top of page

Maiju ja Miro, Hirvihaaran kartano - Mäntsälä

Maijun ja Miron päivää vietettiin 1.7.2017 Mäntsälässä Hirvihaaran kartanossa ja vihkiminen toteutui Mäntsälän upeassa kirkossa (rakennusvuosi 1866). Hääpari kohtasi toisensa ensi kertaa tuona päivänä alttarilla.

Kirkolta menimme Hirvihaaran kartanolle alueelle ottamaan potretit sillä aikaa, kun vieraille oli pientä ohjelmaa. Aivan mielettömän upea miljöö ja monenlaista potrettipaikkaa ihan vieri vieressä. Hirvihaaran kartano on aivan mielettömän upea rakennuksena ja sisältä todella valoisa ja valkoinen.

Aivan mielettömän upeat yksityiskohdat ja väritys kirkon sisällä kuviakin silmällä pitäen.

Urut tulevat upeasti esille muuten niin vaalean miljöön keskeltä.

Morsiamen kukat on Viherkeijun kukkakaupasta

Morsiamen kampauksen teki Lahden Imagoal

Morsiamen puku oli Enzoani Collectionin January. Aivan mielettömän upea luomus ja kävi Maijulle täydellisesti.

Onnittelut tapahtui ulkona katoksen alla. Vesisadekaan ei olisi haitannut, sillä alueella on suuri suojattu terassialue.

Juhlatila on ihanan valoisa. Lasiseinät ovat upeaa vaihtelua ja ihana vihreän sävy käy todella hyvin juhlapaikan miljööseen.

Unohtamatta Hirvihaaran mahtavaa henkilökuntaa ja Cateringia, joka pli kyllä pistänyt parastaan.

Päivässä oli mukana hääparin ihana ja reipas Luca-poika. Lapsia on aina ihana seurata hääjuhlissa, he nauttivat täysin siemauksin ja keksivät kaikennäköistä hassua puuhaa. Luca oli jemmannut monta purkkia saippuakuplia mukaansa juhliin kirkon portailta. Illaksi riitti tekemistä <3

Hirvihaaran kartanon lasiseinät mahdollistavat kivat heijastuskuvat hääpaikalla juhlan aikana. Välillä on kiva tarkastella asioita ulkopuolelta.

Sit lähti morsian kesken juhlan ryöstäjien mukaan ja Mirolle oli ehkä hauskin tehtävä ikinä...

YeiiiiI! Keppihevosratsastus on kovassa huudossa, mutta tää, kun sulhanen ratsastaa täysillä juhlapaikalla on kyllä näkemisen arvoinen. Koko sali raikasi ja oli kyllä kuvaajallakin haasteellista pitää kädet vakaana nauramisesta :D Miro oli täysillä mukana...

...ja kyllähän noilla tadoilla morsian saatiin takaisin kainaloon <3

Hääkakun aika!

Onnellinen mies <3

Onnea vielä kerran ihanat Maiju ja Miro <3

bottom of page