top of page

Outi ja Ville, Hima ja Sali - Helsinki - Hääkuvaus


Se oli kylmä marraskuinen päivä, kun Outi lähestyi viestillä ja etsi hääkuvaajaa. Muutaman viestin vaihdettuamme he päättivät, että olen heidän kuvaajansa. Toukokuu alkoi lähenemään ja kyselin tapaamista hääpalaverin tiimoilta. Ehdotin tapaamispaikaksi Hima ja Sali:a, josta on helppo löytää myös parkkipaikka. Autolla kun liikun kehä 3:sen ulkopuolelta. Outi kertoi, että se käy loistavasti. Hima ja Sali valikoitui heidän juhlapaikakseenkin. Sitä tietoa minulla ei etukäteen tosin ollut. Hauska sattuma!

Palaverissa kuulin tämän ihanan parin rakkaustarinan. He olivat saman talon asukkaita Vallilassa ollen hyvänpäivän moikkaustuttuja, naapureita. Sittemmin Ville muutti talosta pois silloisen kumppaninsa kanssa erottua. Myöhemmin Ville tuli noutamaan vanhan kodin kellariin jääneen pyöränsä uuteen kotiin ja hän tapasi Outin ja siitä tämä tarina sitten alkoi. Pari muutti jonkin ajan päästä yhteen samaiseen taloon, jonka sisäpihalla rakkaustarina alkoi.

Päivän kulku alkoi potreteilla parin rakkaustarinan alkulähteillä Vallilassa. Sieltä jatkettiin Tähtitorninmäelle. Vihkiminen tapahtui Helsingin vanhassa kirkossa. Samana päivänä oli useita tapahtumia Helsingin keskustassa ja kirkon ympäristö täynnä autoja ja ihmisiä. Upea, kaunis miljöö Hima ja sali toimitti juhlan miljöötä. On muuten aivan ilmiömäinen häiden ja juhlien järjestämiseen ja valokuvaajallekin kyllä kokemuksen arvoinen. Ylhäällä katon rajassa olevat rautakaiteiset kävelykaistaleet on loistavat erilaisella kuvakulmalle häitä ajatellen. Sitä piti hyödyntää useampaan otteeseen, jopa First dance oli pakko saada valojen loisteessa sieltä kuvattua. Kulkeminen oli hieman haasteellista sinne ja takaisin, joten suunnitelma oli oltava pettämätön, että ehdin myös alakertaan kuvaamaan lähempää kuvaa tanssista. Ja ruuasta puhumattakaan tarjolla oli aivan mielettömän maukasta ja erittäin tyylikkäästi viimeisteltyä juhlaruokaa. Parin ihana pieni poika oli juuri löytänyt keskisormensa ja aiheutti ihania naurunremakoita vieraissa kuin kuvaajassakin. Mikä ihana, söpö tapaus <3 Iltapotreteille löytyi vielä mitä mainioin sää ja iltataivas kaapelin takapihalta meren rannalta.

Tässä rapussa pari sittemmin tavattuaan yhdessä asui. Tuossa asunnossa, missä ikkuna sattui olemaan avoinna. Pyöränhakureissu oli ihanan kohtalokas <3 Hääpäivässä ei ollut mitään sinistä, mutta se kuin sattumalta löytyi tuolta rappusilta tähän kuvaan.

Nyt oli niin päheet kengät pienellä pojalla, että pitihän niitä oikein porukalla ihmetellä. Parikan puput on kyllä söpöt popot <3

Pitkän työn ja uurastuksen jälkeen hääauto oli myös saatu kuntoon. Upea ilmestys, joka kyllä Helsingin kaduillakin huomioitiin vilkutellen!

Matka jatkui lujaa ja laadulla tähtitorninmäelle.

Upeita, tunteikkaita puheita oli useita <3

Välillä käytiin ulkona ottamassa kaveri- ja ryhmäpotretteja. Sormusten ihastelulta ei myöskään voinut välttyä <3

Tätä on selkeesti treenattu! :D

Niin loistavia puheita ja ohjelmaa muistellen parin yhteistä menneisyyttä, että jokaikinen purskahti naurun remakkaan...

...siis aivan jokaikinen :D <3 <3 <3

Onnea ihanat Outi ja Ville. Olen ikionnellinen tutustuessani teihin ja että sain kuulla ihanan rakkaustarinanne. Onnenkyyneliltä ja naurunremakalta en välttynyt minäkään <3

bottom of page