top of page

Hannu | Raul - Helsinki

1.3.2017 jää varmasti mieleeni koko loppuelämäkseni. Tasa-arvoinen avioliittolaki tuli voimaan ja niin ollen sain olla ikuistamassa turkulaisten Hannun ja Raulin ihanan päivän alkumetrejä. Valmistelut tapahtuivat Hotelli Helkassa Helsingissä takkahuoneessa sekä sviitissä. Sviitissä oli odottamassa teemaan kuuluvat Tom of Finland tyynyt ja pitihän niitä testata tyynysodan merkeissä. Puvut Frakkipalvelu NAM.

Kuvasimme muutaman kuvan myös ulkona ja oli aivan mahtava tunne, kun bussit ja autoilijat ajoivat ohi ja ihmiset näyttivät sydämiä ja peukkuja ja toivottivat näin ollen rakkautta ja iloa päivään. Kuvauksen jälkeen Hannu ja Raul jatkoivat matkaa Vihdoinkin vihille -tapahtumaan Kapsäkkiin. Hannun ja Raulin matkaa voi seurata Lifeof2men ja Instagramissa Lifeof2men.

Hannusta ja Raulista oli haastattelu myös Puoli seitsemän ohjelmassa, se näkyy tästä.

Hannusta ja Raulista oli myös juttua Helsingin sanomissa.

Onnea maailman eniten superihanat Hannu ja Raul <3

bottom of page