top of page

Blogin avaus! Hooorrrayy!

Päätin alkaa kirjoittaa blogia. Blogia siitä miten minä näen valokuvauksen, miksi teen niinkuin teen, mistä haen ideoita, mistä kuvakulmat syntyy, miksi valitsin minkäkin värimaailman etc.

Valokuvauksessa on monia kirjoitettuja sääntöjä, joita mielestäni tulee tuon tuosta rikkoa, jotta voi toteuttaa itseään kuvan kautta ja näin kukin saa luotua oman tyylinsä. Ei sillä, etteikö ideoita tulisi imettyä rakastamiltani kuvaajilta, mutta onhan jokaisessa tilanteessa oma ainutlaatuisuutensa; valo, hetki, tunne, väri ja unohtamatta varjoa.

Totean vielä tähän ensimmäisen blogikirjoituksen päätteeksi, ettei blogini ole suinkaan valokuvauksen opettamista, ainoastaan pyrin kirjoituksillani ihmisiä luottamaan omaan näkemykseensä ja johdonmukaisesti kehittämään itseään oikeaan suuntaan. Ja ehkä antaa jotain uutta ajatusta kokeilla jotakin eri tavalla ja sitä kautta löytää onko joku oma juttu vai ei.

Koska jokaiseen blogikirjoitukseen tietysti tulee lisätä ainakin yksi kuva, lisään tähän ensimmäiseeni sielunmaisemani paikasta johon rakastuin silmittömästi. Kuva on Torron suolta syksyisenä sumuisena aamuna vuoselta 2015. Harmaan eri sävyjä ja kerroksia hiipi verkkokalvoille. Sinne voisi tehdä retkiä tuon tuosta!

bottom of page