top of page

Erilaiset päiväkotikuvat

Yksi toinenkin unelma tuli toteen viime vuonna. Pääsin kuvaamaan päiväkodille päiväkotikuvat. Tällä kertaa ryhmä oli erikoinen; metsäryhmä Helsingissä. Pieniä lapsia kolmessa eri ryhmässä, jotka kokoontuvat metsässä. Mikäs sen huisimpaa kun saada kuvata miljöössä, jossa lapset saavat mennä ja temmeltää. Tehdä sitä mihin heidät on luotu. Ja siinä sivussa otettiin kuvat. Muutama lapsi oli hieman hämmästynyt vieraasta aikuisesta, mutta leikin kautta sitten pääsin jo herkempien lähelle. Onneksi oli maailman mahtavimmat hoitotädit metsäkerhossa, joilta nopeasti tuli ehdotuksia mistä kukin lapsi tykkää. Ja toki sisaruskuvia otettiin myös. Tässä muutamia kuvia metsäkerhon kuvauksista, joista saatiin lupa julkaisuun. Iso kiitos siitä näille vanhemmille <3

Ihanat kaksi kuvauspäivää metsäkerhossa oli kyllä viime vuoden huippujuttuja! Lisää ehkä tänä vuonna <3

bottom of page