Yritys- ja yhdistyskuvaushinnoittelu on vaikeaa, tiedän...

Olen nyt jo useamman vuoden tehnyt siirtymää yksityispuolen kuvauksista yrityskuvauksiin ja viime vuonna jätin hinnastosta yksityiskuvaukset pois. Keskityn nyt ainoastaan yrityksiin ja yhdistyksiin. Uskon vahvasti siihen, että keskittymällä tiettyyn osa-alueeseen, kehittyy siinä mahdollisimman hyvään potentiaaliinsa. Ja näin aion tehdä ja uskon, että tämä palvelee myös asiakkaitani parhaiten.


Kuvauspaketeissa on kolme eri pakettia, jotka on yleisimpiä myymiäni. Näin ollen ne valikoituivat valmiisiin paketteihin. Valittavissa on kuvatarpeita täyttävä paketti esim. Somepostauksiin pitkäksi aikaa. Videot ovat myös tulleet isoksi osaa tekemistä ja somea, joten tein osaan paketteihin myös erilaisia videotuotteita.


Basic Business - 20 kpl digitaalinen kuvapaketti esim. someen. Jokaiselle kuukauden arkipäivälle postaus. Kuviin yrittäjä saa kaikki oikeudet omiin kanaviin ja markkinointiin. Eli kotisivuille, somekanaviin, käyntikortteihin ja esitteisiin. Kuvien luovuttaminen kolmansien osapuolten markkinointiin kielletty ilman erillistä sopimusta. Kuvaus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.


Professional - 30 kpl kuva- ja 15 sek. videopaketti esim. someen ja verkkosivujen uusimiseen. Video sovittaessa pystymoodiin esim. instagram stooreihin tai banneriin vaakavideoksi esitelläkseen kotisivuilla/facebookissa palvelua/tuotteita. Lyhyt 15 sekunnin somevideo tuo loistavasti sitä fiilistä esiin yrityksesi tiloista, palveluista ja/tai henkilöistä. Video sisältää yritystäsi tukeva musiikki/äänimaailma. Kuviin ja videoon yrittäjä saa kaikki oikeudet omiin kanaviin ja markkinointiin. Eli kotisivuille, somekanaviin, käyntikortteihin ja esitteisiin. Kuvien ja videon luovuttaminen kolmansien osapuolten markkinointiin kielletty ilman erillistä sopimusta. Kuvaukset suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.


Premium - 40 kpl kuva- ja 1 min. videopaketti esim. someen, verkkosivujen uusimiseen ja markkinointiin. Video sovittaessa pystymoodiin esim. instagram stooreihin sopivana tai vaakavideoksi markkinointiin eri kanaviiin. Syväluotaavampi, kertova 1 min eritysvideo tuo loistavasti yrityksesi arvot, tuotteet ja/tai palvelut esille ja mitä hyltyä asiakkaallesi on tuotteesta/palvelusta. Video sisältää käsikirjoituksen, äänityksen (puhe), yritystäsi tukeva musiikki/äänimaailma lisättynä logot je elementit. Kuviin ja videoon yrittäjä saa kaikki oikeudet omiin kanaviin ja markkinointiin. Eli kotisivuille, somekanaviin, käyntikortteihin, esitteisiin ja muille alustoille. Kuvien ja videon luovuttaminen kolmansien osapuolten markkinointiin kielletty ilman erillistä sopimusta. Kuvaukset suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.Tässä vihdoin yrityksille rakentamani kuvauspaketit helposti ostettavaksi. Toki ymmärrän, että eri yrityksillä ja yhdistyksillä on eri tarpeita, joten edelleen räätälöin myös tarjouksia asiakkaiden tarpeiden mukaan. Laita rohkeasti silloin viestiä! Räätälöidään yhdessä.