top of page

Hyväntekeväisyys yrittäjänä - Kuka sen mahdollistaa?

Moikkis, pitkästä aikaa. Kesä ja syksy oli tosi hektinen ja mitä näitä kuuluisia selityksiä on kun ei ehdi blogia kirjoittaa. Jep, mut mennään heti asiaan. Hyväntekeväisyys! Teetkö sinä hyväntekeväisyyttä yrittäjänä tai yksityishenkilönä? Varmasti aika moni voi vastata että kyllä ja se jos mikä on parasta <3 Tapoja on monia, tarvitsijoita on monia ja jokaiselle varmasti löytyy se oikea keino ja tapa omien voimavarojen mukaisesti hyvää eteenpäin. Uskon, että meistä melkein jokainen on myös matkallaan saanut jotain hyvää toiselta.

Miksi tätä postausta kirjoitan on se, että haluan kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitani, joiden avulla pystyn toteuttamaan työni ohella myös hyväntekeväisyys-projekteja. Yrityksiä mm. Hotel Helka, Rainmaker ja Smartcart, joiden kanssa olen jo muutaman vuoden tehnyt saumatonta yhteistyötä. Uusimpia yritysasiakkaitani myös, joiden kanssa toivon työt jatkossakin jatkuvan. Kiitän toki mun hääasiakkaitani ja muita yksityiskuvauksien asiakkaitani. Ilman ketään teistä ei olisi resursseja antaa aikaani myös niille ketkä sitä tarvitsevat.

Joka vuosi olen jotakin hyväntekeväisyyttä pyrkinyt tekemään. Viime vuonna kävin Rinnekodilla vaikeasti vammaisten lasten kodilla kuvaamassa lapsista joulukorttikuvat. Niistä minulla ei ole lupaa näyttää kuvia, mutta Rinnekodin postauksen myötä saa käsityksen mitä tehtiin. Oli aivan ihanaa päästä tutustumaan näihin ihaniin lapsiin ja heidän mahtaviin hoitajiin <3 Rinnekodin facebook päivitys <3

Toissa vuonna kävin lastensairaalassa kuvaamassa muutaman viikon elinaikaa saaneen vauvan ja hänen perheensä kuvat <3 Se kyllä jäi myös vahvasti sydämeen <3

Tänä vuonna oli erilaisen projektin vuoro. Naisten linja tukee väkivaltaa pelkääviä naisia ja tyttöjä, riippumatta väkivallan muodosta. Naisten Linja Suomessa ry on rekisteröitynyt yhdistys, jonka toiminnan tarkoitus on vastustaa naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ylläpitäviä asenteita ja rakenteita yhteiskunnassa, poistaa tällainen väkivalta yhteiskunnallisella ja yksilötasolla sekä auttaa väkivallan kohteeksi joutuneita naisia ja muita osallisia. Lisäksi yhdistys pyrkii edistämään naisten tasa-arvoa ja oikeuksia yhteiskunnassa.

Naisten linjalle oli kesä-syysaikana mahdollista lähettää oma tarina nimettömänä, jonka pohjalta muotitaiteilija Anne-Mari Pahkala yhteistyössä tulkitsivat tanssija-koreografi Minna Tervamäen kanssa tositarinoihin perustuen kolme tarinaa väkivallasta. Sain mahdollisuuden olla mukana valokuvin ja videon osalta.

Video on jo julkaistu ja se on ensimmäinen kenellekään ulkopuoliselle tekemäni video. Ilomielin otan palautetta vastaan <3

Tässä kampanjan video:

Tarinat, iltapuvut ja valokuvateokset on mahdollista nähdä livenä 25.11.2018 Kampin kauppakeskuksen aukiolla klo 12-18. Toivottavasti pääset paikalle <3

Fazer on puolestaan ottanut kantaa vihapuheeseen netissä. Katso huikea video:

https://www.fazer.fi/pienipalarakkautta Vihapuhe netissä on yksi Suomen näkyvimpiä ihmisoikeusongelmia. Aggressiivisen keskustelukulttuurin muuttamiseen tarvitaan meitä kaikkia. Siksi Fazerin Sininen aloittaa #Pienipalarakkautta -kampanjan, jonka tavoitteena on keskeyttää mahdollisimman paljon vihapuhetta internetissä. Kampanjaa varten olemme kehittäneet oppivan tekoälyn, joka etsii ja keskeyttää vihapuhetta netistä. Kutsumme sitä Lovebot Blueksi. Tutustu Lovebotin toimintaan ja tule mukaan: https://www.fazer.fi/pienipalarakkautta

Huikeeta Fazer <3 <3 <3

Kun ostatte tuotteita tai palvelua Suomesta, ei pelkästään verorahat kerrytä meidän hyvinvointia yhteiskunnassa (kirjastot, koulut, kouluruoka, terveyspalvelut, sosiaalituet jne.), mutta myös yhä useampi suomalainen yritys ja yrittäjä pistää hyvän kiertämään, joten se hyvä tulee moninkertaisesti takaisin meille kaikille! Miten teidän firmassa hyvä kiertää?

bottom of page