top of page

Miks on niin siistiä löytää ne yhteistyökumppanit, jotka jakaa samat arvot?

Vitsi tää on niin siistiä! Löytää ne upeat yhteistyökumppanit, jotka jakaa samat arvot. Tässä niistä yksi; Rainmaker. Edelläkävijä monessa asiassa.

"Jotta ihmiset voisivat rakastaa työtään!"

Se miten näen heidän kohtelevan toisiaan vilpittömästi kuunnellen ja auttaen. Ongelmat ei ole ongelmia, ne on oikeasti haasteita, joista selvitään yhdessä. Halauksia ei säästellä ja työntekijä otetaan kokonaisuutena huomioon. Tämä kesän tempaus on myös yksi osoitus siitä. Lapsiparkki! Kuinka monella lapsiperheellä on vaikea järjestää kesällä lapsille hoitoa, kun koulut loppuu ja tarhat on heinäkuussa kiinni. Loistava idea, jossa sain olla yhtenä päivänä mukana ikuistamassa lasten riemua ja lasten ja aikuisten kohtaamisia kuviksi. Eihän tämä työpäivä edes tuntunut työltä, siltä tuntuu kun löytää ne yhteistyökumppanit, jotka jakaa samat arvot ja elää koko ajan sen mukaan.

Tsekkaa Rainmakerin johtajien ja työntekijöiden ulostulot LinkedInissä, twitterissä, Facessa ja Instassa. Kuinka moni firma niin avoimesti puhuu ihmisistä, ihmisyydestä, johtamisesta, myynnistä ja yhteisistä hyvinvointipäivistä? Avoimuus ja välittäminen, se heistää huokuu isosti. Olen heille sanonut, että jos joku päivä tieni yrittäjänä loppuu tiedän minne haen töihin <3

Tässä muutamia hetkiä lapsiparkkipäivältä. Meillä oli luvassa voimistelua, jalkapalloa, koripelloa, piirtämistä, rallia, värittämistä, temppurataa, muovailua, kiikkumista ja lasten itsensä keksimiä; matojunaa ja hairatsastusta :D Parasta <3

Peli on otettava tosissaan, välillä mutkat jännittää!

Temppurata

Matojuna :D

Hairatsastus. Tää oli mulle ihan uusi :D

Näinhän ne kengät oikeasti puetaan. Lapset <3

Välillä meistä klukin kaipaa syliä <3 Ihana Isabella lohduttaa <3

Nyt lähtee!

bottom of page