top of page

Full Day hääkuvauksen lahja 2018

Jokaisella yrittäjällä ongelmansa, mutta tämä tuotti kyllä päänvaivaa. Miten toimitan hääkuvani tänä vuonna asiakkailleni hääpäivän kuvauksista. Paketti on ylläri hääpareille. Paketti kuuluu pidempiin hääkuvauksiin eli koko päivän kuvauksiin. Paketti ei siis ole etukäteen pareille kerrottu, ellei he päädy lukemaan tätä kirjoitustani.

Meitä kuvaajia on paljon ja jokaisella oma tapansa toimittaa kuvat hääpareille. Jotkut toimittavat netin välityksellä digitaaliiset kuvat, jotkut lähettävät muistitikulla, toiset CD:llä, yhdet puisessa boksissa jne. Jokaisella omanlaisensa tapa.

Itselle oli tärkeää, että se olisi mun näköinen, värinen, materiaalit tarkoin valittu ja sellainen minkä itsekin haluaisin yllätyksenä. Ensimmäinen vuoden 2018 hääkuvauspakettini lähti viime viikolla maailmalle ja odottelen palautetta. Ennen lähetystä otin muutamat kuvat paketista, kuvista ja muistitikusta. Siitä tuli vihdoin niin monen kokeilun ja sähläämisen jälkeen sellainen kuin sen kuuluikin. Puulaatikosta löytyy kuivattuja kukkia, lehtiä tms. Kunkin sesongin mukaan. Logolla varustettu muistitikku, itse värjättyä silkkinauhaa, fine art paperille (Hahnemühle) printatut kohokohdat päivästä ja logolla varustettu puulaatikko. Tältä se näyttää.

bottom of page