top of page

Maija ja Riku, Kytäjän maapirtti - Hyvinkää

Meet Maija ja Riku! Heidän ihanaa päivää vietettiin 19.8. Hyvinkäällä. Aloitimme päivän aivan upeissa Kytäjän kartanon maisemissa. Menin ajoissa tsekkaamaan paikkoja ja olihan siellä hieman seisahtunut tunnelma, todella kiehtovaa. Netistä löytyy jos jonkinmoista tarinaa Kytäjänkartanon historiasta ja täytyy sanoa, että itsellenikin tapahtui hassu juttu selfietä ottaessa puhelimella Konttorirakennuksen portailla, jota ei ennen puhelin ollut tehnyt. Mutta ei siitä sen enempää.

Palataan Maijaan ja Rikuun. He ottivat yhteyttä minuun 10 kk ennen hääpäiväänsä ja muutaman viestinvaihdoksen jälkeen sovimme kuvauksesta. Hääpalaverissa tapasimme ensimmäistä kertaa ja juttua riitti niin, että palaveri venähti normaalista yhdestä tunnista siihen pariin tuntiin. Maija valokuvaa itsekin ja juttelimmekin päivän kulun lisäksi myös paljon valokuvauksesta.

Päivän aikana tuli vettä välillä aikalailla, mutta Maija ja Riku ei ollut moksiskaan vesisateesta. Pahimman sateen aikana olimme suojassa, mutta sateen ripotellessa kuvasimme täysillä. Maija oli urhea kantaessaan painavaa, märkää morsiuspukua pitkin peltoja ja maanteitä.

Vihkiminen tapahtui Kytäjän kirkossa ja juhlat jatkuivat Kytäjän maapirtillä. Maapirtillä Maija ja Riku olivat koristelleet upein valopalloin koko katon. Ne loi ihanaa tunnelmaa juhlapaikalle. Onnea vielä kerran ihanat Maija ja Riku. Terveisiä erityisesti pienelle morsiustytölle <3

bottom of page