top of page

Lotta ja Joonas, Kämp Hotelli - Helsinki - Parin huomenlahjakuvaus

Tämän upean parin häitä vietämme huomenna Helsingissä. Lotta ja Joonas otti yhteyttä hääkuvauksen tiimoilta jo 1,5 vuotta sitten, kun hääsuunnitelmat ja päivämäärä alkoivat hahmottua. Jopa hääpaikka valikoitui osittain valokuvien vuoksi. Lotta halusi paikan olevan valoisa ja valkoinen. Pari kuvaa itsekin paljon ja Lotta kirjoittaa lifestyle tyylistä blogia; Life of Lotta. Luonnollisesti blogissa on myös juttua kuvien kera häiden suunnittelusta.

Hääkuvauksen yhteyteen sain Lotan puhuttua ympäri huomenlahjakuvaukselle, mutta Lotalla oli ässä hihassaan. Hän ei tulisi yksin. Kuvaus toteutettiin muutama päivä ennen häitä. Tämä kuvaus oli lajissaan minulle ensimmäinen ja niin myös Lotalle ja Joonakselle. Vauhti oli välillä hurjaa! Morsianta ei satutettu kuvauksien aikana vaikka Joonaksella oikeat painiotteet olivatkin :D

Oli muuten huippukivaa! Kuvat puhukoon puolestaan <3

bottom of page