top of page

Hääkuvaus Salli ja Tomi Satakielisali - Espoo

Kun hääpari varaa ammattilaisen kuvaamaan tärkeälle päivälleen ja kuvauksesta on tehty sopimus, on hääparilla yleensä turva, että taitava ammattilainen löytyy korvaamaan sairastuneen kuvaajan paikan. Tästä mahtavasta kollegoiden yhteistyöstä on kiittäminen. Meillä Suomessa verkostot toimii joustavasti ja aina autetaan kollegoita. Muistakaa siis varmistaa kuvaajalta aina mitä tapahtuu, jos kuvaaja sairastuu. Koskaan ei tiedä mitä kullekin tulee vastaan, mutta aina löytyy backuppina ammattilainen korvaamaan ja ikuistamaan ainutlaatuista päivää. Näin tässäkin tapuksessa. Viime lokakuulle tuli nopea hääkeikka parin päivän varoituksella, kun mahtava kollegani oli terveyden vuoksi estynyt. Pidimme nopeasti palaverin sairastuneen kuvaajan kanssa ja puhelinpalaveri hääparin kanssa, jotta toiveet ja aikataulu on myös tuuraajalle selvät. Sain olla mukana todistamassa Sallin ja Tomin rakkauden-, huumorin- ja ilontäyteistä päivää Espoossa.

Päivämme alkoi potreteilla Cafe Mellstenin ympäristössä. Vihkiminen tapahtui Otaniemen upeassa kappelissa, josta näkymät alttarilta on ihanaan, vehreään metsämaisemaan. Siitä jatkoimme Espoon Satakielisaliin, joka on miljöönä aivan upea ja tarjoilut saivat pisteet 10+++. Jokainen ruoka oli tarkoin mietitty, kuinka on esillä. Ja sen pöydän ympärillä olisi jaksanut kuvata yksityiskohtia useita tunteja :D

Ihanat, ikimuistoiset juhlat! Tunteikkaita puheita, taitavia musiikkiesityksiä ja paljon naurun remakkaa. Sydämestäni onnea vielä Salli ja Tomi <3

bottom of page