top of page

Nordic Society of Photography - Pohjoismaiden valokuvausliiton kansainvälinen valokuvanäyttelyn tulo

Nyt piti pitää kaupan tiskistä kovin kiinni, kun äkkiä vilasin uutisia tämän näyttelyn tuloksista puhelimelta kesken ruokaostosten. Ehdin lukea, että sain hopea mitalin jollain kuvalla ja aloin jo miehelleni huikkaamaan ja sanoin etten ehkä kestä :D No mentiin kotiin ja aloin lukemaan tuloksia huolella ja nyt kyllä menin aivan sanattomaksi. Yhteensä 20 läpimenoa ja mitalisaalis oli kyllä huikea:

- SKsL Bronze Medal (SKsL = Suomen kameraseurojen liitto) - SDF Bronze Medal (SDF = Selskabet for Dansk Fotografista) - GPU Silver Medal (GPU - Global Photography Union) - GPU Honourable Mention (GPU - Global Photography Union) - FIAP Gold Medal (FIAP = Fédération Internationale de l’Art Photographique) - Best Nordic Entry (Finland)🎗

Kaikki mitaleita saaneet kuvat oli lapsikuvia. Se oli ihana huomata <3

Tässä linkki tuloksiin http://www.nordic.photo/​

Rose and the Barn Boy

FIAP Gold Medal

Autumn is Here

GPU Silver Medal

GPU Honourable Mention

Schoolgirl II

SKsL Bronze Medal

SDF Bronze Medal

bottom of page