top of page

Hääkuvaus Jenna ja Atte Höyrypanimo - Kotka

Kuukausi takaperin vietettiin Jennan ja Aten ikimuistoista päivää Kotkassa. Aloitimme päivän first Lookilla, josta siirryimme kirkolle. Aamupäivän kuvauksia juhlisti hieni lentokonenäytös taivaalla. Vihkiminen tapahtui Kymin kirkossa, Kotkassa. Kirkko oli juuri tuolloin paketoitu remontin alle, muttei se onneksi vaikuttanut vihkimisen toimitukseen ja valaistukseen kirkon sisällä. Upea kirkko täytyy todeta. Sieltä siirryimme Kotkan höyrypanimolle juhlan viettoon ja sain kuin sainkin välillä paria ottaa mukaani ilta-auringon laskiessa vielä viimeisille potreteille. Näissäkin juhlissa lapset tarjosivat mahtavaa ohjelmaa vain olemalla omia itseään. He tanssivat, herkuttelivat ja sulostuttivat kaikkia. Täytyy antaa erikoismaininta vielä hääbändistä. Mahtavaa menoa tarjosi Sunny Group six!

Kotkan höyrypanimo on kyllä upeaa seutua ja maisemaa täynnä kuvauksia ajatellen. Juhlatilassa oli upeita suuria ikkunoita, joita myös hyödynsimme kuvauksissa.

Kiitos ja Onnea sydämestäni vielä kerran Jenna ja Atte! Ja kiitos kun sain olla kuvaajanne kauniina päivänänne <3

bottom of page