top of page

Häiden sulosointuja

Hääkausi on starttaamassa oikein rytinällä ja olenkin kiitollinen asiakkailleni keiden kuvia olen saanut julkaista porftoliossani, blogissani ja sivuillani. Yksi häiden ihana kirsikka kakun päällä on lapset. He ovat aina läsnä, aina omia itsejään ja aina keksimässä uutta tekemistä viihtyäkseen. Milloin juhla täyttyy kikattelusta, naurusta, tanssahtelusta, mutta joskus sattuu myös haavereita ja kaatumisia. Lapset eivät peittele tunteitaan vaan ovat aina tässä ja nyt. Tässä muutamia poimintoja lasten hetkistä edellisistä häistäni. Parasta oli, että illan päätteeksi, kun lapset lähtivät kotiin ennen iltajuhlan alkua, yksi niistä juoksi jalkoihin halaamaan heipaksi <3 Kauniit ja tunteikkaat häät Kirkkonummella.

Kirkossa jännitystä ilmassa

Riisien jako on tärkeä tehtävä

Jännittävää nähdä kaikki kummit, tädit ja muut sukulaiset ja ystävät

No tunnelma jo laukeaa kun pääsee tanssahtelemaan ja näkee ystävät

Ystävät on parasta

Karkkibuffassa

Little Details

Isoäidin sylissä omalle paikalle

Ystävyys

"Äiti jonakin päivänä minäkin pukeudun valkoiseen huntuun"

Pyyhitäänks pappa nenu?

bottom of page