top of page

Hääkuvaus Jessika ja Jarno Sarfvik - Kirkkonummi

Muutama poiminto viimeisimmästä hääkuvauksesta Kirkkonummella. En ole ennen näin nopeasti hypännyt hääkeikalle, mutta kai sekin piti kokea. Heidän palkkaamansa kuvaaja oli sairastunut, joten he etsivät uutta kuvaajaa ja saimme aikataulut sovittua ja näin ollen hyppäsin kahden päivän varoitusajalla heidän tärkeimpään päivään mukaan kuvaajan roolissa. En ollut siis paria aikaisemmin tavannut kuin juuri ennen potrettikuvien ottoa Långvikissa. Sovimme potrettien ottoon kuvauksen juuri Långvikin ihaniin maisemiin. Ranta oli tosin aika kostea ja morsiamen kengät olisivat uponneet sinne, joten hieman luovimme kuvauspaikkojen suhteen. Kuvasimme rannalla ja Långvikin aulassa.

Vihkiminen tapahtui Kirkkonumen kirkossa. Ja juhlat puolestaan oli Sarfvikin golfklubilla. Oli aivan mielettömän tunteikkaat puheet ja välitön tunnelma. Kuvaajanakin sain muutaman onnenkyyneleen pyykäistä poskelta. Lapset toivat eritoten taas ihanan mausteen tähän päivään. Kiitos, että sain olla osa teidän kaunista päiväänne.

Ensikohtaaminen Långvikissa morsiusparin kanssa

Ensikohtaaminen parin kanssa Långvikissa

Minäkin joku päivä kääriydyn valkoiseen röyhelöpukuun <3

bottom of page