top of page

Petra's Planet Klubin kuvauspäivä TK8 studiolla Helsingissä

Petra's Planet Klubin kuvauspäivä oli 30.3.2016 Helsingissä aivan mielettömän upealla, valoisalla studiolla; Studio TK8:lla (http://www.tk8.fi/). Mielettömän upea miljöö ihan vaikka luonnonvalolla kuvaamiseen. Niinkuin tälläkin kertaa mentiin, vaikka valaistusta oli mukana. Sopivasti oli hieman sumuinen päivä, joten auringon valo ei ollut liian voimakas ikkunoista, vaan just sopivan pehmeä, mutta silti valaiseva.

Haimme lapsia kuvauksiin Facebook sivuillani www.facebook.com/valokuvaajasatumali ja sainkin paljon viestejä lasten vanehmmilta. Kiitos niistä. Ihana tietää, että innokkaita kuvattavia löytyy varmasti tulevaisuudessakin.

Yhteistyökumppanimme GuGGuu:n vaatteet olivat kyllä niin oiva valinta tämäntyyppiseen lapsikuvaukseen, jossa lapset saavat leikkiä ja temmeltää. GuGGuun:n vaatteet ovat malliltaan trendikkäitä, kausiväreissä, mutta ennenkaikkea ihanan joustavia, että myös kuperkeikat ja kärrynpyörät näillä onnistui. Lapsilla oli hauskaa, eritoten kuvaajalla oli hauskaa ja olimme valmiita jo ennenkuin olimme aikatauluttaneet. Lapset saivat ihanat lahjapakkaukset ja pienen palkkion kuvauksesta.

Mikä sitten on Petra's Planet Klubi? Tästä linkistä pääsee Petra's Planetin Klubi-sivuille https://petrasplanetklubi.com/. Klubin jäsenenä saa joka kuukausi uuden tehtäväpaketin, jossa Petra matkaa ympäri maailman tutustuen eri maiden ihmisiin ja eläimiin. Klubin jäsenyys on tarkoitettu 6-11vuotiaille lapsille. Tuotepaketin tuotteet on valmistettu 90% Suomessa, joka on itselleni tärkeä kriteeri valittaessa tuotteita kotitalouteen.

Tässä muutamia makupaloja kuvauksista!

bottom of page