top of page

Suomen kameraseurojen liiton vuosinäyttely 2016

Sain juuri hyviä uutisia. Yksi teokseni meni läpi Suomen kameraseurojen liiton vuosinäyttelyssä läpi. Aloitin näyttelyihin kuvien lähettelyt viime vuoden puolella ja olen kyllä jäänyt aivan koukkuun. Koskaan ei tiedä miten tulee käymään, joskus ehkä pettyy ja joskus taas tulee todella isoja yllätyksiä. Koskaan ei voi tietää etukäteen omaa tulosta. Se tästä tekee todella jännittävää. Mikä myös kiehtoo näyttely/kisamaailmassa on se, että millaiset kuvat missäkin maassa menestyy. Vielä ei niin yhtenäistä ajatusta minulla siitä ole kun vasta muutamia näyttelyitä takana, mutta ajan kanssa varmasti alkaa hahmottumaan eikä ole enää niin hakuammuntaa kuin näin alussa.

Suosittelen muuten liittymään paikalliseen kameraseuraan, mikäli on kiinnostunut kansainvälisistä näyttelyistä ja kisoista. Kameraseurasta saa loistavaa perustietoa, mutta myös erilaisia luentoja ja koulutuksia ja niihin voi osallistua oman tarpeen mukaan. Itse kuulun Vihdin kameraseuraan ja olen kokenut sen hyvin kannustavaksi, huumorintajuiseksi ja eritasoiseksi kuvaajiltaan. Sopii minulle kuin nenä päähän. Huumorihöysteisesti keskustellaan ja arvioidaan kuvia. Jokaisella on oma tyyli, oma aihealue mitä kuvaa ja monenlaista kalustoa. Välillä tehdään yhteisiä kuvausreissujakin.

Tässä kuva, joka meni läpi SKsl:n vuosinäyttelyyn.

Kuva: Pimeä metsä

Kuva on kuvattu Lohjalla Paavolan tammen vieressä kuusimetsässä. Paavolan tammi onkin yksi suosituimmista kuvauskohteista Etelä-Suomessa. Tässä muutama otos ehkä havainnollistamaan tammen suuruutta. Suosittelen matkakohteeksi!

bottom of page