top of page

Yksi iso haaveeni oli kirjoittaa joku päivä lastenkirja. Marraskuussa 2016 unelmistani tuli totta ja julkaisin ensimmäisen kirjani. Tarina kertoo perheestämme. Kuvitettu valokuvin. 

Kirjassa seikkailee kaksi poikaa, jotka etsivät tapaa olla veljiä toisilleen. Kirja kertoo ihmisten erilaisuudesta. Kuinka he kohtaavat eri asioita, tukevat toisiaan ja löytävät yhteisen tien; veljeyden. 

Aikuiselle kirja aukeaa eri tasolla lapsettomuuden peloista, keskenmenosta, hedelmöityshoidoista, sairaan lapsen syntymästä... Osan siitä mitä sairastuminen endometrioosiin minulle toi mukanaan. Ongelmista ja suruista voi kuitenkin monesti seurata jotain hyvää. Niin tässäkin tarinassa.

Toivon, että kirja lisää keskustelua yhteiskunnassa yleistyneestä lapsettomuudesta, hedelmöityshoidoista ja antaa voimia valoisammasta huomisesta lapsettomuuden kanssa kamppaileville ihmisille. Toiveena on, että endometrioosi sairautena otettaisiin vakavammin huomioon ja sen oireisiin puututtaisiin yhä varhaisemmassa vaiheessa. Endometrioosi on yksi lapsettomuuden yleisimmistä aiheuttajista. 

bottom of page